2130443177, 2105730927 Ελ. Βενιζέλου 89 - Περιστέρι alexandros.cleaners@yahoo.gr
hero image
 
 
Alexandros Cleaners | Περιστέρι - Ιλιον Αττική
Στεγνοκαθαριστήρια - Ταπητοκαθαριστήρια
 

Τα καθαριστήρια ALEXANDROS CLEANERS είναι μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με μακρά παράδοση στον χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων και των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1950.

Με αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ποιοτικές, ασφαλείς, οικονομικές και γρήγορες υπηρεσίες για οποιαδήποτε ανάγκη έχει ένα σπίτι, μία οικογένεια, μία επιχείρηση. 

 
 
 

Τα Στεγνοκαθαριστήρια μας φροντίζουν τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εγγυώνται παράδοση εντός 1 ημέρας! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός σε dry & wet cleaning , καθώς και τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε σας προσφέρουν άρτια αποτελέσματα.

 
 
 
 
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
 
WET CLEANING ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ BUFA 4.0
 
 
 
 

Τα καθαριστήρια ALEXANDROS CLEANERS φέρνουν την καινοτομία στο πλύσιμο των ρούχων με το BUFA Care 4.0

Με το BUFA Care 4.0, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους τύπους ενδυμάτων, είτε πρόκειται για κοστούμια με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί ή κασμίρι για εξωτερικά ενδύματα ή υψηλής ποιότητας, ευαίσθητα ρούχα και λευκά είδη για εγκαταστάσεις νοσηλευτικής.

Επιπλέον στολές προσωπικού ξενοδοχείου, τραπεζομάντιλα, παπλώματα κ.λπ.

Αυτή η δέσμη προγράμματος παρέχει αυξημένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού, μεγαλύτερη προστασία, λιγότερη φθορά, που αυξάνει την ασφάλεια, ευχάριστη φρεσκάδα αρωμάτων και εξαιρετική αίσθηση αφής, λαμπερά χρώματα, γρήγορο χρόνο ολοκλήρωσης, αλλά μείωση του σχηματισμού ζαρών.

 
 
 
 
ΤΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
 
 
 
 
BABY SAFE
 

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε εσείς και τα παιδιά σας είναι απολύτως απαλλαγμένος από αλλεργιογόνα και ρύπους. Τα καθαριστικά χαλιών όπου επιλέγουμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αντί αλλεργικά απορρυπαντικά που δεν αφήνουν υπολείμματα πάνω σας και σας απαλλάσσουν από τις ανησυχίες για αλλεργίες και μικρόβια. Το κάνουν αυτό με απόλυτο σεβασμό για τις απαιτήσεις και τη λεπτή φύση των μικρών παιδιών.

Καθαρίζετε τα χαλιά σας όσο συχνά χρειάζεται για να διατηρήσετε ένα εντελώς πεντακάθαρο περιβάλλον και μην ξεχνάτε να βιοκαθαρίζετε τακτικά τα στρώματά τους για να τα κρατάτε απαλλαγμένα από ακάρεα σκόνης και αλλεργίες.

 
 
 
 
ECO FRIENDLY
 

Απορρυπαντικά καθαρισμού χαλιών για το σύστημα Tapi.

Ειδικά κατασκευασμένο για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών και των μοκετών και να τα καθαρίζει στο 100%

  • Τα χαλιά και οι μοκέτες διατηρούν την όμορφη εμφάνισή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Μια ομάδα προϊόντων που απαιτούν μόνο δύο βασικές και γρήγορες διαδικασίες συντήρησης και καθαρισμού.
  • Προϊόντα που δημιουργούνται σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα.
  • Τα δυσάρεστα αρώματα μπορούν να εξουδετερωθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας  ONT™ (Odor Neutralizing Technology).
  • Μοναδική προσέγγιση για φανταστικά αποτελέσματα.
  • Καινοτόμος μέθοδος για άριστο αποτέλεσμα

Χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική που ονομάζεται στεγνός καθαρισμός με αφρό, μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα και σχολαστικά με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Χρησιμοποιώντας την συσκευή TASKI Swift 35.
  • Χρησιμοποιώντας μια περιστροφική μηχανή εξοπλισμένη με συσκευή αφρισμού.
 
 
 
 
PET SAFE
 

Μπορείτε να βασιστείτε στα καθαριστικά χαλιών μας για να παρέχουν στους γούνινους φίλους σας μια καθαρή ατμόσφαιρα που είναι επίσης κατάλληλη για τους ευαίσθητους οργανισμούς τους.

Τα ταπητοκαθαριστήρια μας χρησιμοποιούν πάντα υποαλλεργικά, ουδέτερα διαλύματα που καθαρίζουν σχολαστικά την περιοχή σας χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο εσάς ή την ευάλωτη υγεία τους.

Για να μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους των παιδιών σας σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ρύπους και παθογόνους παράγοντες, χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα και λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές απαιτήσεις των κατοικίδιων.

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας. Εξυπηρετούμε το Ίλιον, το Περιστέρι, την Πετρούπολη, τους Αγίους Αναργύρους και το Αιγάλεω άμεσα και αποτελεσματικά.

 

 
 
 
 
 Ελ. Βενιζέλου 89 / Περιστέρι
 
 2130443177 -  6995156374
 
 
 Πελίας 7 / Ιλιον
 
 2105730927 - 6977410315