2130443177, 2105730927 Ελ. Βενιζέλου 89 - Περιστέρι alexandros.cleaners@yahoo.gr
hero image
 
 
Alexandros Cleaners | Περιστέρι - Ιλιον Αττική
Στεγνοκαθαριστήρια - Ταπητοκαθαριστήρια
 

 
 
Καθαρισμός/Βαφή/Επισκευή δερμάτινων ειδών & Κέρωμα barbour
 

Ένα σουέτ ή δερμάτινο αντικείμενο είναι πλέον μια σταθερή επένδυση. Επομένως, πρέπει να το επιλέξετε με σύνεση και να το φροντίσετε σωστά. Το δέρμα ή/και το σουέτ σας θα παραμείνουν "με στυλ" για πολύ καιρό, εάν κάποιες διαδικασίες πραγματοποιηθούν. Μπορείτε να εμπιστευτείτε με σιγουριά το στεγνοκαθαριστήριό μας για τα ρούχα σας, ακόμα κι αν περιέχουν λίγο δέρμα ή σουέτ.

Το τμήμα δέρματος του στεγνοκαθαριστηρίου μας έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές χειρισμού και περιποίησης δερμάτινων προϊόντων.

 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΒΑΦΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ
 

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε:

1. Καθαρισμό

2. Λίπανση

3. Αδιαβροχοποίηση: με το ανανεωτικό σύστημα Hydrostop Biar. Η μέθοδος αυτή προσφέρει αντίσταση στους λεκέδες, αντίσταση στην βροχή και στο χιόνι, ξανά ζωντανεύει τα χρώματα και το δέρμα διατηρεί την αυθεντικότητα και τα χαρακτηριστικά του.

4. Βαφή στο χρώμα του και Αλλαγή χρώματος σε napa / suede / nubuck /mutton.

5. Επιδιορθώσεις: αλλαγή φόδρας/ φερμουαρ / γιακά / κουμπιών / μανσέτας / κοντεμα στα μανίκια κ.α

6. Κέρωμα Barbour

 
 
 
 

Αυτά τα ρούχα πρέπει να καθαρίζονται μόνο από επαγγελματίες λόγω της φύσης τους. Μην επιχειρήσετε ποτέ να πλύνετε ένα μπουφάν Barbour σε πλυντήριο ρούχων. Οποιαδήποτε χρήση απορρυπαντικού θα διαβρώσει την επίστρωση κεριού του υφάσματος.

Το να γνωρίζετε ότι το κερί που καλύπτει το σακάκι ή το μπουφάν σας δεν είναι τυχαίο είναι σημαντικό. Επίσης φροντίζει για την αντοχή του εκτός από την ιδιότητα της αδιαβροχοποίησης που παρέχει. Το ύφασμα μπορεί να αντέξει μεγαλύτερη πίεση και σκληρή φθορά αν είναι καλά κερωμένο με το συγκεκριμένο κερί. Τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια, το κερί πρέπει να ανανεώνεται.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας. Εξυπηρετούμε το Ίλιον, το Περιστέρι,
την Πετρούπολη, τους Αγίους Αναργύρους και το Αιγάλεω άμεσα και αποτελεσματικά.

 

 
 
 
 
 Ελ. Βενιζέλου 89 / Περιστέρι
 
 2130443177 -  6995156374
 
 
 Πελίας 7 /  Ιλιον
 
 2105730927 - 6977410315