2130443177, 2105730927 Ελ. Βενιζέλου 89 - Περιστέρι alexandros.cleaners@yahoo.gr
hero image
 
 
Alexandros Cleaners | Περιστέρι - Ιλιον Αττική
Στεγνοκαθαριστήρια - Ταπητοκαθαριστήρια
 

 
 
Καθαρισμός & Επιδιόρθωση Χαλιών
 

Τα χαλιά και οι μοκέτες στο σπίτι σας θα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, συνήθως ακριβώς πριν αφεθούν για το καλοκαίρι. Ο επαγγελματικός καθαρισμός διασφαλίζει ότι τα χαλιά καθαρίζονται, ανανεώνονται και αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής τους. Εγγυόμαστε ότι τα χαλιά σας θα είναι πάντα πεντακάθαρα, χωρίς οσμές, με πλούσια χρώματα και αφράτη υφή.

Οι φθορές που δημιουργούνται σε ένα χαλί είναι αντιμετωπίσιμες. Στα ταπητοκαθαριστήρια Alexandros Cleaners αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς μπορεί να συμβεί στο χαλί σας. Στις πιο συνηθισμένες φθορές ανήκουν:

 
 
 
 
Φθορές στα ρέλια

Τα ρέλια είναι εκεί όπου η φθορά συμβαίνει πιο συχνά. Σε αυτήν την περίπτωση, η επισκευή μπορεί να γίνει αφαιρώντας τα παλιά ρέλια και αντικαθιστώντας τα με νέα ή προσθέτοντας περισσότερα ρέλια.

Φθορές στα κρόσσια

Η επιδιόρθωση στα κρόσσια μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την τοποθέτηση νέων ίδιων, είτε διαφορετικών, για την ανανέωση της εμφάνισης του χαλιού σας.

Σκίσιμο, τρύπα ή κάψιμο στο χαλί

Αφού αξιολογήσουμε το χαλί σε αυτήν την περίπτωση, παρέχουμε τις καλύτερες επιδιορθώσεις και υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη διόρθωσή τους, όπως η προσθήκη νέου νήματος, ώστε το χαλί σας να φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Ξεθώριασμα του χρώματος του χαλιού

Είτε το ξεθώριασμα προκαλείται από ατύχημα, ανεπαρκή συντήρηση, φθορά λόγω ηλικίας ή ακόμα και από τον ήλιο. Είτε η λεύκανση είτε η διαδικασία επαναχρωματισμού είναι απλοί τρόποι αποκατάστασης χαλιών.

Αλλαγή στις διαστάσεις

Ένα χαλί μπορεί εύκολα να κοπεί σε μικρότερες διαστάσεις αν θέλετε να το χωρίσετε σε μικρότερα μέρη.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας. Εξυπηρετούμε το Ίλιον, το Περιστέρι,
την Πετρούπολη, τους Αγίους Αναργύρους και το Αιγάλεω άμεσα και αποτελεσματικά.

 

 
 
 
 
 Ελ. Βενιζέλου 89 / Περιστέρι
 
 2130443177 -  6995156374
 
 
 Πελίας 7 /  Ιλιον
 
 2105730927 - 6977410315